College van Kerkrentmeesters

Het College van Kerkrentmeesters heeft het beheer over de financiële middelen en gebouwen van de kerkelijke gemeente, met uitzondering van diaconale aangelegenheden.
De verantwoordelijkheid hierover heeft de Kerkenraad aan het college gedelegeerd.

Inkomsten worden gewonnen uit vrijwillige bijdragen, collecten, de Solidariteitskas en het verjaardagsfonds. Voor de vrijwillige bijdrage wordt jaarlijks in januari de Actie Kerkbalans gehouden. Voor de Solidariteitskas ontvangt ieder in de loop van het jaar een acceptgirokaart; de helft van het bedrag is voor de eigen gemeente, de andere helft voor het landelijke werk van de Protestantse Kerk in Nederland. De Protestantse Gemeente te Angerlo-Doesburg is verplicht voor elk gemeentelid dit deel van het bedrag over te maken.

De rekeningnummers van het college zijn:

Voor kerkelijke bijdragen/collectebonnen: IBAN: NL11 FVLB 0699 6412 25 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Angerlo-Doesburg

Collectebonnen: € 10,00 euro per vel met bonnen van € 0,50; € 20,00 per vel met bonnen van € 1,00. S.v.p. vermelden welke bonnen u wenst te ontvangen.

Collectebonnen kunnen ook besteld worden bij de Webshop.

Voor overige betalingen: IBAN: NL08 FVLB 0699 7458 45 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Angerlo-Doesburg.

Voor beide rekeningen is het BIC-code: BIC: FVLBNL22BIC: FVLBNL22

Het College van Kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente te Angerlo-Doesburg bestaat uit de volgende personen:

Ernst Boesveld - voorzitter
e-mailadres: ernstboesveld@hotmail.com