Bijeenkomsten voor ouderen

Het Ouderencontact

Het Ouderencontact is bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder.

De bijeenkomsten vinden plaats in de 'Wehmerhof', Dorpsstraat 33 in Angerlo
(dit is het gebouwtje achter de Galluskerk) op een donderdagmiddag eens per maand van 14.30 tot ongeveer 16.30 uur.

We nodigen sprekers uit die wat vertellen of laten zien. De kerstmiddag en de week voor Witte Donderdag verzorgen we zelf.

Namens de werkgroep van het Ouderencontact, Ine Lebbink, tel. 0313-474521

Programma:

6 april:
Paasviering

11 mei:
Afsluiting van het seizoen.

PCOB (Protestants Christelijke Ouderen Bond)

De PCOB afdeling Doesburg en omgeving organiseert eens per maand een middag voor haar leden. Ook niet leden zijn van harte welkom! Rond Kerst en Pasen is er een viering, die samen met Het Diaconaat van onze gemeente wordt georganiseerd. Eens per twee maanden is er een spelletjesmiddag.

Locatie:
Deze bijeenkomsten vinden plaats in het restaurant van IJsselzicht in Doesburg op dinsdagmiddagmiddag één keer in de maand.

Tijd: 14.45 – 16.30 uur
Contact: Ans Woudenberg, rienans.woudenberg@zonnet.nl

Programma:

28 maart:
Albert Lebbink uit Doesburg met zijn lezing “de wereld van de bijen”

11 april:
Paasviering in samenwerking met de diaconieën van de Ooipoortkerk en onze gemeente.
Ds. Henk de Bruijn doet de overdenking.