Bazaar 2017 in de Martinikerk

Vrijdag en zaterdag 7 en 8 april 2017
De openingstijden van de Bazaar zijn:
vrijdag 7 april van 10.00-17.00 uur en zaterdag 8 april van 10.00-14.00 uur.

Nog even voor de goede orde:
We hebben geen opslagruimte meer! We doen dan ook een beroep op u om eventuele spullen die geschikt zijn voor de bazaar ergens in de schuur, op zolder of in de garage op te slaan, in afwachting van het moment dat u ze naar de kerk kunt brengen. Nodigt u uw familie, vrienden en kennissen ook uit om bruikbare spullen te bewaren voor de bazaar?

Vanaf vrijdag 31 maart 2017 rijdt er een auto met aanhanger die goederen kan ophalen bij mensen die het zelf niet kunnen brengen. Ook op zaterdag 01 april is deze auto hiervoor beschikbaar.

Op maandag 3 april, dinsdag 4 april en woensdagochtend 5 april 2017 kunt uzelf de goederen naar de Martinikerk brengen. Op 6 april maken we dan alles in orde in de Martinikerk en op vrijdag 7 april en zaterdag 8 april is de bazaar geopend voor publiek.
We verheugen ons er nu al op.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ernst Boesveld, tel. 0313- 475693