Preek van de Leek

26 februari in de Grote of Martinikerk, aanvang 16.30 uur.
Voorganger Bette Westera

Bette Westera is een Nederlands kinderboekenschrijfster. Van 1991 tot en met 2003 woonde en werkte ze op het Franciscaans Milieuproject Stoutenburg. In 2015 ontving Bette Westera 'De Gouden Griffel', de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige kinderboek, voor haar poëziebundel 'Doodgewoon'. Meer informatie over haar en haar wonderlijke familie kunt u vinden op de website www.bettewestera.nl.

De Preek van de Leek is een initiatief van de protestantse kerkgemeenschap van de Martinikerk in Doesburg en vraagt bekende mensen om op de kansel te vertellen wat hen bezielt. Het geheel staat in een eenvoudig liturgisch kader.

We nodigen u van harte uit bij deze bijzondere "preek" aanwezig te zijn.
Vanaf 16.00 uur is de kerk open en na afloop is er een informele ontmoeting en gelegenheid om met de "preker" in gesprek te zijn.
In de collecte vragen wij een bijdrage voor de gemaakte kosten.

WEET U VAN HARTE WELKOM