Koffie-ochtenden op woensdag

Koffie-ochtenden in de Martinikerk en de Ooipoortkerk

Iedere woensdagochtend van de maand kunt u ergens koffiedrinken.
De koffieochtend op de derde woensdag in de Martinikerk is al heel lang een begrip.
De ochtenden 'Wat hebben we vanmorgen bij de koffie?' op de eerste woensdag kwam daarbij.
Nu is er ook de mogelijkheid om in de Ooipoortkerk koffie te drinken op de tweede en vierde woensdag van de maand. Het adres van de Ooipoortkerk is, Ooipoortstraat 52 Doesburg.

De eerste woensdag: Martinikerk, koffie-ochtend met een thema
De tweede woensdag: Ooipoortkerk, koffie/thee met spelletjes en handwerken
De derde woensdag:  Martinikerk, koffie/thee en gezellig samenzijn
De vierde woensdag: Ooipoortkerk, koffie/thee met spelletjes en handwerken

Koffie-ochtend met een thema

‘Wat hebben we vanmorgen bij de koffie?’ wordt elke eerste woensdag van de maand georganiseerd in de Koffie- Thee- en Aandachtschenkerij van de Martinikerk in Doesburg. Op deze gezellige en open ontmoetingsochtenden serveren we een kort programma bij de koffie. Dat kan een gastspreker zijn, maar ook iets met film of muziek. De ochtenden beginen om 10.00 uur en duren tot ca. 11.30 uur.

U bent van harte welkom!

Laat u verrassen en verwennen op de eerste woensdag van de maand:

Info: ds. Chris Kors; e-mail: chris.kors@gmail.com, tel. 0313-844539
en Ans Woudenberg: e-mail: rienans.woudenberg@zonnet.nl

Heeft u vervoer nodig? Of hebt u een vraag over deze ochtenden? Laat het ons weten!

1 maart
Op woensdagmorgen 1 maart kunt u even wegdromen in de wereld van het Verre Oosten. Op deze ochtend komt Jan Baggerman de Shakuhashi bespelen (Japanse fluit) en zal hij ons ook iets vertellen over Japanse en Chinese fluitmuziek. Zijn vrouw Gerda komt mee en trakteert ons op Chinese poëzie.
Info: ds. Chris Kors chris.kors@gmail.com, tel. 0313-844539 en Ans Woudenberg rienans.woudenberg@zonnet.nl

29 maart
Op 29 maart (in plaats van 5 april) komt Wilbert Berendsen. Wilbert is niet alleen een zeer getalenteerde en gepassioneerde organist, maar ook beiaardier. Deze ochtend gaat hij ons van alles vertellen en uitleggen over de beiaard, en … natuurlijk ook wat laten horen!

Volgende datum: 3 mei

1 februari
Marjolijn van Rietschoten vertelde over armenzorg vanuit de Martinikerk tussen 1580 -1800. Omdat de eerste woensdag op 1 februari valt, is een en ander ook gelinkt aan de Watersnoodramp in 1953 en het Werelddiakonaat dat toen in ons land is ontstaan.