Gemeentemaaltijd

WELKOM AAN TAFEL!

In de periode van september tot en met april wordt op de maandagavond om de twee weken een eenvoudige maar smakelijke maaltijd geserveerd.
Iedereen van jong tot oud wordt van harte uitgenodigd aan deze maaltijd deel te nemen.

De maaltijd wordt gehouden in het kerkcafé van de Grote of Martinikerk en begint om 18.00 uur en wordt om ca. 19.00 uur afgesloten.

We komen bij elkaar niet alleen om te genieten van het eten, maar vooral voor de gezelligheid van het samen de maaltijd gebruiken.

De eigen bijdrage hiervoor is € 3,00 en voor kinderen van 6 tot 10 jaar € 1,25.

Het is wel belangrijk dat men zich tevoren aanmeldt, uiterlijk tot de vrijdag voorafgaand aan de maaltijd. Achterin de kerk ligt een deelnameformulier.
Ook kunt u zich aanmelden bij Fennie Zomer, tel. 0313-474275
of bij Anita Spanjer, tel. 0313-473382.

Volgende data:

24 april

Om te zien hoe gezellig het is met de gemeentemaaltijd kunt u een filmpje bekijken door op de link gemeentemaaltijd te klikken. Het filmpje is gemaakt toen de gemeentemaaltijd nog in het Maartenshuis gehouden werd.

OPROEP

Wie heeft zin en tijd om ons team te versterken?

Met voldoende kooksters ben je 2 of 3 keer per seizoen aan de beurt om te koken voor maximaal 40 personen.
Dat gebeurt in groepjes van twee personen in de Martinikerk.
We hebben een mooie keuken met alle apparatuur tot onze beschikking.

Aanmelden bij:
Fennie Zomer, tel. 0313-474275 of