Bijeenkomsten voor ouderen

Het Ouderencontact

Het Ouderencontact is bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder.

De bijeenkomsten vinden plaats in de 'Wehmerhof', Dorpsstraat 33 in Angerlo
(dit is het gebouwtje achter de Galluskerk) eens per maand op een donderdagmiddag van 14.30 tot ongeveer 16.30 uur.

We nodigen sprekers uit die wat vertellen of laten zien. De kerstmiddag en de week voor Witte Donderdag verzorgen we zelf.

Namens de werkgroep van het Ouderencontact, Ine Lebbink, tel. 0313-474521

Programma:

11 mei:
Afsluiting van het seizoen.

Donderdagmiddag 11 mei is alweer de afsluiting van ons seizoen.
We gaan naar de “Groene Schuur “ in Groessen. Henk Eeuwes vertelt ons over tropische en vergeten groenten en pepers. We krijgen ook een rondgang door de kassen.  Een winkel is aanwezig.

Als u zich nog niet hebt opgegeven en graag wilt mee, bel dan met Gerrie Meenink (0313-476795) of Ine Lebbink (0313-474521). Om 13.45 uur verzamelen bij de kerk.
De eigen bijdrage  is € 5,00  p.p.

Ine Lebbink

PCOB (Protestants Christelijke Ouderen Bond)

De PCOB afdeling Doesburg en omgeving organiseert eens per maand een middag voor haar leden. Ook niet leden zijn van harte welkom! Rond Kerst en Pasen is er een viering, die samen met Het Diaconaat van onze gemeente wordt georganiseerd. Eens per twee maanden is er een spelletjesmiddag.

Locatie:
Deze bijeenkomsten vinden plaats in het restaurant van IJsselzicht in Doesburg eens per maand op een dinsdagmiddagmiddag.

Tijd: 14.45 – 16.30 uur
Contact: Ans Woudenberg, rienans.woudenberg@zonnet.nl