Bijeenkomsten voor ouderen

Het Ouderencontact

Het Ouderencontact is bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder.
 
De bijeenkomsten vinden plaats in de 'Wehmerhof', Dorpsstraat 33 in Angerlo
(dit is het gebouwtje achter de Galluskerk) eens per maand op een donderdagmiddag van 14.30 tot ongeveer 16.30 uur.
 
We nodigen sprekers uit die wat vertellen of laten zien. De kerstmiddag en de week voor Witte Donderdag verzorgen we zelf.
 
Namens de werkgroep van het Ouderencontact, Ine Lebbink, tel. 0313-474521

Programma:
                                
 
Aan het programma voor het nieuwe seizoen wordt gewerkt.
 

PCOB (Protestants Christelijke Ouderen Bond)De PCOB afdeling Doesburg en omgeving organiseert eens per maand een middag voor haar leden. Ook niet leden zijn van harte welkom!

Rond Kerst en Pasen is er een viering, die samen met Het Diaconaat van onze gemeente wordt georganiseerd. Eens per twee maanden is er een spelletjesmiddag. 

Locatie:
Deze bijeenkomsten vinden plaats in het restaurant van IJsselzicht in Doesburg eens per maand op een dinsdagmiddagmiddag.

Tijd: 14.45 – 16.30 uur
Contact: Ans Woudenberg, rienans.woudenberg@zonnet.nl

Programma:
 
Spelletjesmiddag 18 juli

In de zomerperiode als iedereen met vakantie is en er weinig activiteiten zijn, kunt u meedoen met de spelletjesmiddag. De middag vindt plaats in het restaurant van wooncentrum Groothuys (oude naam = IJsselzicht) en begint om 14.45 uur. Om 16.45 uur sluiten we de zaal. De ingang van het restaurant is na de verbouwing aan de achterzijde van het gebouw. Op de spelletjesmiddag krijgt u gratis koffie of thee. Er zijn allerlei spellen aanwezig, maar u kunt ook een eigen spel mee-brengen. Populaire spellen zijn sjoelen en rummikub. U bent van harte welkom. Voor vervoer kunt u Joke bellen: 0313-476584. (JdCo)
 
Ledenbijeenkomst 26 september: OV chipkaart, uitleg en oefenen
 
In de bus en trein heeft u tegenwoordig een OV kaart nodig. Maar hoe dat allemaal werkt is toch lastig. Denken aan in- en uitchecken, tegoed opladen, met verschillende vervoerders reizen, enz. Op deze middag in september wordt het allemaal uitgelegd en kunnen vragen worden beantwoord. En wat fijn is, u kunt oefenen met een chipkaart en de apparaten die u op stations en elders tegenkomt. Als je eenmaal weet hoe het moet, hoeft u zich niet zenuwachtig te maken als er drie wachtenden achter u staan te dringen. (JdCo)
 

 

Naar boven