Bazaar 2018 in de Martinikerk

Noteer het alvast in uw agenda! 13 en 14 april 2018 is het weer bazaar in de Martinikerk. We gaan er samen weer een paar mooie en plezierige dagen van maken!

Openingstijden: op vrijdag 13 april van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 14 april van 10.00 uur tot 14.00 uur, mogelijk nog tot 15.00 uur.

De openingstijd op zaterdagmiddag 14 april tot eventueel 15.00 uur is afhankelijk van de afspraken over de container. Daarover is op dit moment nog niets bekend in verband met het verdwijnen van onze gemeentewerf naar een andere plek met andere mensen. Wij hebben er weer zin in! Niet alleen het verkopen van spullen, maar vooral het contact met elkaar en met bezoekers geeft ontzettend veel plezier en voldoening.

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 april kunnen tussen 10.00 en 12.30 uur goederen gebracht worden naar de Martinikerk via de Marktzijde.
Op maandag 9, dinsdag 10 en woensdag 11 april kunnen eveneens tussen 10.00 en 12.30 uur goederen gebracht worden via de Marktzijde.

Vanaf dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 april is er voor de medewerkers/ vrijwilligers gelegenheid om hun stand in te richten. De 13e april is gelegenheid om alles definitief in gereedheid te brengen.
We hopen natuurlijk weer op vele vrijwilligers te kunnen rekenen. Doet u weer mee?

Voor alle lezers geldt natuurlijk ook de vraag of u alvast bazaarspullen wilt bewaren en verzamelen, eventueel bij familie of vrienden. We hebben geen opslagruimte meer, dus het komt erop aan zoveel mogelijk te verzamelen en deze goederen gedurende de openingstijden zoals hierboven vermeld bij de kerk af te geven.

Mocht u nu echt spullen kwijt moeten en deze niet thuis kunnen bewaren, maar alleen nog bij de gemeentewerf kwijt kunt of bij 2Switch, bel dan toch nog even (0313-471319 of 0313-475693), want wie weet hebben we nog ergens een plekje beschikbaar om tijdelijk wat op te slaan.

Een mooi vooruitzicht, die gezelligheid met elkaar!

De bazaarcommissie.