Koffie-ochtenden op woensdag

Koffie-ochtenden in de Martinikerk en de Ooipoortkerk

Iedere woensdagochtend van de maand kunt u ergens koffiedrinken.
De koffieochtend op de derde woensdag in de Martinikerk is al heel lang een begrip.
De ochtenden 'Wat hebben we vanmorgen bij de koffie?' op de eerste woensdag kwam daarbij.
Nu is er ook de mogelijkheid om in de Ooipoortkerk koffie te drinken op de tweede en vierde woensdag van de maand. Het adres van de Ooipoortkerk is, Ooipoortstraat 52 Doesburg.

De eerste woensdag: Martinikerk, koffie-ochtend met een thema
De tweede woensdag: Ooipoortkerk, koffie/thee met spelletjes en handwerken
De derde woensdag:  Martinikerk, koffie/thee en gezellig samenzijn
De vierde woensdag: Ooipoortkerk, koffie/thee met spelletjes en handwerken

Koffie-ochtend met een thema

‘Wat hebben we bij de koffie?’ wordt elke eerste woensdag van de maand georganiseerd in de Koffie- Thee- en Aandachtschenkerij van de Martinikerk in Doesburg.

Op deze gezellige en open ontmoetingsochtenden serveren we niet alleen iets lekkers maar ook een kort programma bij de koffie. Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar, rond de klok van 11.30 uur is het afgelopen.
U bent van harte welkom!

Laat u verrassen en verwennen op de eerste woensdag van de maand:

Info: ds. Chris Kors; e-mail: chris.kors@gmail.com, tel. 0313-844539
en Ans Woudenberg: e-mail: rienans.woudenberg@zonnet.nl

Heeft u vervoer nodig? Of hebt u een vraag over deze ochtenden? Laat het ons weten!

Volgende datum: 3 mei

Op deze dag zijn Jan en Gerda Baggerman te gast.
Jan zal ons iets vertellen over Japanse fluitmuziek en dat ook aan ons laten horen, spelend op de Shakuhashi. Daar tussendoor zal zijn vrouw Gerda Chinese poëzie voordragen.