Samen eten op zondag

Naast de gemeentemaaltijd hebben we bijeenkomsten waarbij we ook gezamenlijk de maaltijd nuttigen en elkaar willen ontmoeten. Deze bijeenkomsten noemen we 'SAMEN ETEN'.

Wat is er leuker dan met een groep samen te eten in een huiselijke sfeer. Op een ontspannen manier te kletsen over serieuze of niet serieuze zaken?! Iedereen mag deelnemen; alleengaanden, families, niemand uitgezonderd.

We beginnen de maaltijd met een lied en/of gebed en tijdens de maaltijd is er soms een thema of gespreksonderwerp. Na afloop gaan we gezamenlijk opruimen/afwassen. Ook erg gezellig!

Deze maaltijden vinden bij iemand thuis plaats en wordt er om toerbeurt gekookt of er wordt hulp gevraagd bij koken/tafels dekken enz. Aanvang 17.30 tot uiterlijk 19.00 uur. Kosten zijn 3,00 euro p.p. voor hoofdgerecht en toetje. Van harte welkom!

Eerstvolgende datum Samen Eten is op zondag 8 december 2019. Bij wie we dan te gast zijn is nog niet bekend. Aanvang 17.30 tot uiterlijk 19.00 uur. Kosten zijn 3,00 euro p.p. voor hoofdgerecht en toetje. Van harte welkom !

Aanmelden bij voorkeur via e-mail:

Marjolein Somsen  
Wietske Kamperman 
Anita Spanjer; tel. 0313-473382/06-30287018.

 
Naar boven