Samen eten

Warme maaltijd op maandag

Voor jong en oud, voor mensen uit Angerlo en Doesburg, gasten, voor ieder die trek heeft, voor ieder die een keer niet wil koken, voor gezinnen en alleengaanden.

We lopen elkaar vaak gauw voorbij. Je ziet elkaar wel, maar tijd of gelegenheid voor ontmoeting is er nauwelijks. Vandaar deze warme maaltijd, onder het eten is er tijd voor gesprek/ontmoeting.

Van mei tot en met september houden we deze maaltijd twee wekelijks op maandag om 18.00 uur in de Martinikerk. In de wintermaanden vindt dit plaats in het gebouw van het Leger des Heils aan de Zandbergstraat in Doesburg.

De kosten voor deze maaltijd zijn € 4,00 per persoon.

Data voor 2021: 1 en 15 november; 13 december

Data voor 2022: 10 en 24 januari; 7 en 21 februari; 7 en 21 maart; 4 en 25 april

LET OP: in het gebouw van het Leger des Heils aan de Zandbergstraat in Doesburg.

Info en aanmelden: Anita Spanjer, Rijksweg 26, Drempt, e-mail: anitaspanjer@upcmail.nl,  tel. O313-473 382 / 06-302 870 18.

Samen eten op zondag

Deze ontmoetingen zijn veelal op de laatste zondag van de maand.

We beginnen de maaltijd met een lied en/of gebed en tijdens de maaltijd is er soms een thema of gespreksonderwerp. Na afloop gaan we gezamenlijk opruimen/afwassen. Ook gezellig!

Deze maaltijden vinden bij iemand thuis plaats en wordt er om toerbeurt gekookt of er wordt hulp gevraagd bij koeken/tafels dekken enz.

Aanvang 17.30 uur tot uiterlijk 19.00 uur. Kosten zijn € 3,00 per persoon voor hoofdgerecht en toetje.

Info en aanmelden (bij voorkeur via e-mail):

marjoleinsomsen@gmail.com of wietskekamperman@gmail.com of anitaspanjer@upcmail.nl, tel. O313-473 382 / 06-302 870 18.