Borrel & Babbel

Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven aan onze stamtafel in het Arsenaal.

De opzet van de ontmoeting is precies wat de naam al zegt: terwijl je aan de grote tafel een (non)alcoholische borrel nuttigt, raak je met elkaar aan de babbel.

En dan gáát het ergens over: iets wat je geraakt heeft in het nieuws, verwondering over wat  je voorbij hebt zien komen op social media, een heikel thema waar je met anderen wel eens over door wilt praten. Kortom, gesprekken waar je in kwijt kunt wat jou bezighoudt en inspireert.

Vanaf 20.30 uur kan iedereen aanschuiven, zolang de kaars brandt is er ruimte voor de babbel en de borrel, ieder betaalt voor zichzelf.

Donderdag 11 april

Op 11 april is iedereen weer van harte welkom om aan te schuiven aan onze stamtafel in het Arsenaal. De opzet van de ontmoeting is precies wat de naam al zegt: terwijl we genieten van een (non)alcoholische borrel, raken we met elkaar aan de babbel.
En dan gáát het ergens over: iets wat je geraakt heeft in het nieuws, verwondering over wat je voorbij hebt zien komen op social media, een heikel thema waar je met anderen wel eens over door wilt praten. Kortom, gesprekken waar je in kwijt kunt wat jou bezighoudt en inspireert.

Volgende data:

Zondag 12 mei
Donderdag 6 juni 2019
   
Info: Anja Beckmans, tel. 0313-476427, e-mail: anja.beckmans22@gmail.com
Sandra Snieder-Jurg, tel. 0313 474474, e-mail: s.sniederjurg@upcmail.nl
Chris Kors, tel. 0313-844539, e-mail: chris.kors@gmail.com
 
Borrel & Babbel is een initiatief van de Protestantse Gemeente Angerlo-Doesburg.
U kunt dit initiatief ook vinden op facebook: facebook.com/borrelenbabbel/.
 
  
Naar boven