Vakantie voor senioren

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie
Als u graag op vakantie zou willen maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een diaconale vakantie van Hetvakantiebureau.nl.
Senioren vieren samen vakantie en onze vrijwilligers organiseren alle activiteiten en helpen bij de koffer uitpakken of bij andere zaken waar u hulp bij kunt gebruiken.
 
Protestantse identiteit
Alle Vakanties met Aandacht hebben een open protestants-christelijk karakter. Een dominee of pastoraal medewerker verzorgt de viering en is beschikbaar voor een gesprek van hart tot hart als u daar behoefte aan heeft.
 
Programma
In 2017 staan er weer meer dan 70 vakanties gepland op prachtige plekjes in Nederland. Vakantie vieren staat ook voor doen waar u zin in heeft. Er is daarom volop keuze in het activiteitenprogramma gedurende de vakantieweek zoals een busreis, een museumbezoek, diverse workshops, een spelletje spelen of genieten van een muziekoptreden. U kunt er ook lekker op uit gaan om te winkelen of een prachtige fietstocht of wandeltocht door de omgeving maken. Als u dat wenst, gaan onze vrijwilligers graag met u mee! Er is ook voldoende ruimte in het programma om zelf iets te ondernemen of juist even niets te doen. De maaltijden zijn gezellige momenten van samenzijn. U kunt in onze hotels dagelijks genieten van een goed verzorgd ontbijt, lunch en 3-gangendiner.
Indien u een dieet heeft, houden de koks daar uiteraard rekening mee.
 
Ontmoeten
Er is veel ruimte in het programma om andere vakantiegasten te leren kennen.
Ook tijdens de gezamenlijke maaltijden komen de mooie en leuke gesprekken snel op gang in het gemengde gezelschap.
Regelmatig ontstaan er zelfs mooie vriendschappen.
 
Vakantie met Zorg
Ook als u zorg nodig heeft, kunt u bij ons vakantie vieren in onze vakantieweken met zorg. Onze gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden continueren de zorg zoals u dat thuis gewend bent.
 
Hetvakantiebureau.nl organiseert onder andere ook vakanties voor senioren die zorg nodig hebben en samen met hun partner(mantelzorger) op vakantie willen. En voor mantelzorgers en hun thuiswonende partner met dementie. Onze deskundige vrijwilligers nemen tijdens de vakantie de zorg over van de mantelzorgers.
 
Wilt u vakantie vieren en wilt u de Vakantiegids ontvangen, of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via telefoon (0318) 48 66 10 of e-mail info@hetvakantiebureau.nl. of kijkt u op www.hetvakantiebureau.nl.
Daar kunt u ook de Vakantiegids inzien en het reserveringsformulier downloaden.
Naar boven