Schilderen vanuit de Stilte

 
Rust en stilte vinden lijkt op dit moment het grootste doel op de wereld. Ieder mens zoekt naar een plaats om tot rust te komen. Naast een veilig dak boven ons hoofd verlangen we ook naar rust in ons leven en in ons hoofd.
Op 4 dinsdagen van 19.30 -21.30 uur in de 40-dagentijd lezen we teksten die ons uitnodigen om dit te verbeelden. Het thema dit jaar is ‘rust vinden’. Zo gaan we op weg naar Pasen.
 
Data                  Thema             
Dinsdag 14.03    Verlangen naar Stilte
Dinsdag 21.03    De zwijgende God          
Dinsdag 28.03    Stilte als voeding                      
Dinsdag 04.04    Stilte in mijn ziel   
 
Elke avond drukken we ons uit met ander materiaal. Het is mogelijk om ook één avond te komen. Wees niet bang voor het witte doek want praktische en ervaren begeleiding van André Bikker helpt u verder. De praktijk leert dat het zéér de moeite waard is om met de tekst en uw handen bezig te zijn en minder met uw hoofd. Met behulp van een associatie-oefening proberen we dit te vertalen naar een eigen beeld. Elke week een andere techniek en in stilte werken met kleur, ritme en symboliek.
Ervaring en geloof zijn niet van belang. Het gaat om de beleving van tekst en stilte. Kom genieten van rust en inspiratie.
 
Locatie
De avonden worden gehouden in
De Schilderschool, Oranjesingel 16, Doesburg
op dinsdagavond van19.30 tot 21.30 uur.
 
Kosten
Voor de vier avonden samen zijn de kosten € 54,00.  Koffie, thee en gebruik van schilderezels, verf, penselen, schilderdoeken en overige materialen zijn inbegrepen.
 
Aanmelden
Aanmelden kan bij André Bikker of via de Schilderschool.
 
André Bikker
Naar boven