Erediensten

In verband met de installatie van een nieuwe verwarmingsketel in de Galluskerk zijn de erediensten voorlopig tot 5 december in de Martinikerk. Op 2 november wordt de herdenkingsdienst wel in de Galluskerk gehouden.

De zondagse erediensten worden van april tot en met oktober gehouden in de Martinikerk te Doesburg, behalve op de laatste zondag van de maand, dan is de viering in de Galluskerk te Angerlo.
Van november tot en met maart zijn de erediensten in de Galluskerk te Angerlo, behalve op de eerste zondag van de maand, dan is de viering in het koor van de Martinikerk te Doesburg.

Als u vervoer nodig heeft kunt u contact opnemen met Fokje Westra, tel. 0313-471 319, e-mail: f.westra2@kpnplanet.nl

De vieringen zijn te volgen via www.kerkomroep.nl
Voor handleiding - klik hier

Klik Zonlicht aan om voorgaande liturgieën na te lezen.

Zondag  24 oktober, 10.00 uur
Voorganger: ds. Bram Grandia
Zonlicht/Liturgie van deze viering - klik hier

Zondag 31 oktober, 10.00 uur
Voorganger: ds. Arnold van Heusden

Zondag  07 november, 10.00 uur
Oogstdienst
Voorganger: ds. Erika Meijers

Zondag  14 november, 10.00 uur
Dienst van Schrift en Tafel
Voorganger: ds. Elise Wijnands

Zondag  21 november, 10.00 uur
Gedachteniszondag
Voorganger: ds. Bert Bomer

Zondag  28 november, 10.00 uur
Eerste Advent
Voorganger: ds. Trinus Hoekstra

De versoepelingen.

Ik stel vast dat we stilletjes de standaard coronaregels laten verslappen. Dit geldt overigens niet voor iedereen.
De anderhalve meter is inmiddels 50 cm geworden, we vinden het gezellig om weer met meer mensen rondom een tafel te zitten. Dit laatste stel ik vast tijdens de nazit in de Koffie-, Thee- en Aandachtschenkerij. Ik merk dat dit bij mijzelf er ook als gewoonte snel weer insluipt.

Maar beste mensen, de Coronapandemie is nog niet voorbij! Nog steeds hebben we te maken met besmettingen en met mensen die al dan niet gevaccineerd zijn, dus voorzichtigheid blijft geboden. We weten niet
allemaal van elkaar of we twee keer zijn gevaccineerd of we voelen ons zelf zeer veilig met twee vaccinaties. Maar nog steeds kun je besmet raken.

Voorlopig is het nog echt de bedoeling dat de stoelen, ook tijdens de koffie, op 1,5 m afstand staan. Nog steeds is het de bedoeling dat we onze handen ontsmetten. Wel mogen we weer meezingen en gelukkig ook weer koffiedrinken na afloop van de dienst. Laten we ons gelukkig prijzen met deze mogelijkheden, maar dan toch alstublieft die regels blijven naleven. Helpt u mee?

Ernst Boesveld

Grote of Martinikerk te Doesburg

Galluskerk te Angerlo

Collecten in kerkdienst