Erediensten

De zondagse erediensten worden van april tot en met oktober gehouden in de Martinikerk te Doesburg, behalve op de laatste zondag van de maand dan is de viering in de Galluskerk te Angerlo.

Van november tot en met maart zijn de erediensten in de Galluskerk, behalve op de eerste zondag van de maand dan is de viering in het koor van de Martinikerk.

Elke zondag is er koffie/thee of fris na de dienst.
U bent van harte welkom!

Als u vervoer nodig heeft kunt u contact opnemen met:
Fokje Westra, tel. 0313-471319, e-mail: Fokje Westra

VIERINGEN KOMENDE TIJD

I.v.m. het coronavirus zijn er voorlopig geen
kerkdiensten in de Martinikerk en de Galluskerk.

Klik Zonlicht aan om voorgaande liturgieën na te lezen.

De oecumenische online-vieringen kunt u volgen op www.kerkomroep.nl, vervolgens zoeken op plaatsnaam ‘Doesburg’, dan ‘Grote of Martinikerk’ aanklikken en dan ziet u vanzelf het viermoment van de dag!

Voor handleiding - klik hier

Oecumenische online-vieringen vanuit de Martinikerk:

Zondag 5 april - Palmpasenviering 10.00 uur
voorganger ds. Jan Boersema
Liturgie van de online-viering - klik hier

Donderdag 9 april – Witte Donderdag 19.30 uur
voorganger ds. Susanne van der Sluijs

Donderdag 9 april 16.00 uur - 'Verzet en Overgave.'
Ter herinnering aan Dietrich Bonhoeffer
(geboren in 1906, opgehangen op 9 april 1945, 75 jaar geleden).
Karin Spelt en Bram Grandia spreken - aan de hand van zijn teksten- over de erfenis van deze inspirerende theoloog.
Dit is het eerste van een tweeluik. Het tweede deel wordt rond 4 en 5 mei uitgezonden.

Vrijdag 10 april – Goede Vrijdag 19.30 uur
voorganger ds. Jan Boersema

Zaterdag 11 april – Paaswake 22.00 uur
voorganger ds. Chris Kors

Zondag 12 april – Paasmorgen 10.00 uur
voorganger ds. Karin Spelt

LET OP – onze Paasmorgenviering wordt uitgezonden door Omroep Gelderland.
Deze Paasmorgenviering zal worden uitgezonden op televisie door Omroep Gelderland, op zondag 12 april om 10.00 uur!
Hun registratie van de viering is uiteraard veel professioneler dan wat wij met onze beperkte technische middelen kunnen aanbieden (hoe blij we daar overigens ook mee zijn!).
De Paasviering zal wel worden opgenomen op kerkomroep.nl maar zult u in ieder ook via de website van Omroep Gelderland later nog terug kunnen zien.

Grote of Martinikerk te Doesburg                                      Galluskerk te Angerlo

Wooncentrum Grotenhuys