Erediensten

VIERINGEN VANUIT DE MARTINIKERK

Iedere zondag is via www.kerkomroep.nl de dienst te volgen.
Voor handleiding - klik hier

Klik Zonlicht aan om voorgaande liturgieën na te lezen.

Zondag  18 april, 10.00 uur
Voorganger: ds. Chris Kors

Zondag  25 april, 10.00 uur
Voorganger: ds. Chris Kors
Bevestiging en afscheid ambtsdragers - meer info

Zondag  2 mei, 10.00 uur
Voorganger: ds. Bert Bomer, Doesburg

Zondag  9 mei, 10.00 uur
Voorganger: ds. Bram Grandia, Doesburg

15.00 uur : Afscheid ds. Chris Kors
Voorgangers: ds. Chris Kors en Oecumene

In verband met de Corona maatregelen kunnen we maximaal 30 personen toelaten in de Martinikerk. Dit aantal wordt al bereikt door de aanwezigheid van genodigden en kerkenraadsleden. Dit betekent dat de gemeenteleden de dienst alleen online kunnen volgen. Dit vindt de kerkenraad erg vervelend, maar door Corona zijn we gedwongen tot deze maatregelen. Er zal echter die middag na afloop van de dienst toch gelegenheid worden geboden om afscheid van de familie Kors te nemen. Hoe dat precies in z’n werk gaat, krijgt u nog te horen.

Met ingang van 1 april zijn we weer op onszelf aangewezen (geen oecumenische vieringen). Dat betekent dat we weer 30 mensen toelaten in de Martinikerk om de eredienst bij te wonen. Maar voor het geval u dat nog niet aandurft, blijft u dan liever thuis. De afgelopen keer hebben we gemerkt dat registratie vooraf alleen maar extra werk opleverde, vandaar dat we er nu ook voor kiezen om af te wachten hoeveel gemeenteleden willen aanschuiven. U loopt dan alleen het risico dat u te laat bent, omdat we al 30 mensen binnen hebben. Er wordt gezongen door zes zangers die in het koor aanwezig zijn. U dient zich weer te registreren met uw naam en telefoonnummer, handen ontsmetten en op 1,5 meter afstand van elkaar gaan zitten. Er wordt nog niet meegezongen. Bij verplaatsingen dragen we een mondkapje in de kerk.

Grote of Martinikerk te Doesburg

Galluskerk te Angerlo

Collecten in kerkdienst

Actie(s):
iDeal

Gebundelde doelen

Betaalmogelijkheden

• iDeal

Giften mogelijk namens:

• Account
  • Anoniem
Bijdrage/giften periode Ieder jaar in januari t/m december