Erediensten

VIERINGEN VANUIT DE MARTINIKERK

Iedere zondag is via www.kerkomroep.nl de dienst te volgen.
Voor handleiding - klik hier

Klik Zonlicht aan om voorgaande liturgieën na te lezen.

Zondag 01 augustus, 10.00 uur
Voorganger: ds. Christa Klaver, Beek
Zonlicht/Liturgie van deze viering - klik hier

Zondag 08 augustus, 10.00 uur
Voorganger: ds. Joop Jansen Schoonhoven, Doetinchem

Zondag 15 augustus, 10.00 uur
Voorganger: ds. Elise Wijnands

Zondag 22 augustus, 10.00 uur
TAIZÉ-VIERING
verzorgd door Jannie Boesveld en Anja Beckmans

Zondag 29 augustus, 10.00 uur
Voorganger: ds. Bert Bomer, Doesburg

De versoepelingen.

In de kerk mogen er weer zoveel mensen komen, als dat er stoelen staan op 1,5 meter afstand. U bent gewoon dus allemaal weer welkom! We kunnen er wel 80 a 85 kwijt in onze kerk. Wel dient nog registratie plaats te vinden bij binnenkomst en natuurlijk de ontsmettingsmaatregelen.
De mondkapjes mogen af! We mogen weer zingen. Het slotlied uit volle borst en de overige liederen ingetogen. Na de zegen bleven we altijd zitten om te luisteren naar het orgelspel van Wilbert, omdat verplaatsingen van gemeenteleden een rommelige indruk gaven via de camera. Er is nu afgesproken dat de camera direct na de zegen gericht gaat worden op het orgel en dat de gemeenteleden alvast aan de koffie kunnen. Wel op 1,5 m aftstand a.u.b.

In de Galluskerk moeten we nog even wachten. Niet alleen vanwege de 1,5 meter afstand die we nog steeds moeten houden, maar vooral vanwege de spinthoutkever in het Flentroporgel. Het Flentroporgel moet eerst behandeld worden tegen deze kever, voordat we weer erediensten in de Galluskerk kunnen houden. Op dit moment wordt er onderzocht welke van de twee te behandelen methodes het best gebruikt kan worden om het orgel zo snel mogelijk weer volledig inzetbaar te hebben. Die 1,5 meter in de Galluskerk is ook nog wel een dingetje. Je zou er in de Galluskerk bijna toe over moeten gaan om voor binnenkomst je vaccinatiebewijs te tonen, zodat er iets meer gemeenteleden in de kerk aanwezig kunnen zijn. We houden de regels en de versoepelingen, alsmede het protocol van de PKN in de gaten en informeren u zo snel mogelijk.

Grote of Martinikerk te Doesburg

Galluskerk te Angerlo

Collecten in kerkdienst

Actie(s):
iDeal

Gebundelde doelen

Betaalmogelijkheden

• iDeal

Giften mogelijk namens

• Account
  • Anoniem
Bijdrage/giften periode Ieder jaar in januari t/m december