Lichtjesavond in Angerlo 2 november 2019

Op zaterdag 2 november is er om 19.00 uur in de Galluskerk in Angerlo weer een herdenkingsbijeenkomst om stil te staan bij wie ons in het voorbije jaar of al langer geleden ontvallen zijn. Daarin zullen prachtige teksten worden voorgedragen en worden liedjes van onder andere Enya en De Kast live ten gehore gebracht.

In dit samenzijn noemen we de namen van wie ons het voorbije jaar of misschien ook wel langer geleden ontvallen zijn en wordt een kaars voor hen aangestoken. De herdenkingsbijeenkomst en lichtjesavond is voor iedereen bedoeld, ongeacht je levensovertuiging.

Na afloop daarvan is er gelegenheid om elkaar nog even te ontmoeten bij een kopje koffie of thee.

Het is een oude traditie om begin november stil te staan bij overleden dierbaren.
Ook dit jaar organiseert de Protestantse Gemeente te Angerlo-Doesburg daartoe weer een herdenkingsbijeenkomst in de Galluskerk. Daarin zullen prachtige teksten worden voorgedragen en worden liedjes ten gehore gebracht van o.a. Alan Parson Project, Blof, Enya en Marco Borsato. In dit samenzijn worden ook de namen genoemd van wie ons het voorbije jaar of misschien ook wel langer geleden ontvallen zijn en wordt een kaars voor hen aangestoken. Na afloop is er gelegenheid om elkaar nog even te ontmoeten en een kopje koffie of thee te drinken.