Koffie-ochtenden in de Martinikerk

De eerste woensdag: koffie-ochtend met een thema (Wat hebben we bij de koffie?)
De derde woensdag: koffie/thee en gezellig samenzijn

Voorlopig geen koffie-ochtenden i.v.m. Coronacrisis.

‘Wat hebben we bij de koffie?’

‘Wat hebben we bij de koffie?’ is een ontmoetingsochtend waarbij een kopje koffie of thee niet alleen vergezeld gaat van wat lekkers, maar ook van een kort programma. Dat kan een gastspreker zijn, maar ook iets met film of muziek.

Deze koffie-ochtenden vinden plaats op de eerste woensdag van de maanden oktober t/m december en februari t/m mei.
U bent van harte welkom! Voor de bijeenkomsten is geen opgave nodig.
Heeft u vervoer nodig? Of hebt u een vraag over deze ochtenden? Laat het ons weten!

Data:
Tijd: 10.00 – 11.30 uur
Plaats: Aandachtschenkerij in de Martinikerk
Kosten: men kan een vrije gift in de pot doen
Info: Ans Woudenberg tel. 0313-484533, e-mail: woudenberg.rienans@gmail, Chris Kors tel. 0313-844539, e-mail: chris.kors@gmail.com.

_______________________________________________________________________________________

Koffiedrinken met elkaar

Elke 3e woensdag van de maand organiseert de diaconie een koffieochtend voor wie maar wil, en zij doet dit al járen lang. Ontmoeting met elkaar is het hart hiervan. Het werkt in de praktijk ook zo dat mensen meeleven met elkaars wel en wee en elkaar daarin ook wel buiten de ochtend om opzoeken.

Aanmelden? Is niet nodig, kom gewoon lekker langs!
Kosten? Men kan een vrije gift in de pot doen.
Waar? Van mei t/m september in de Martinikerk van 10.00 - 11.30 uur.
In de maanden oktober t/m april wordt er bij iemand thuis koffie gedronken.
Info bij Fokje Westra, tel. 0313-471319, e-mail: f.westra2@kpnplanet.nl.