Koffie-ochtenden in de Martinikerk

De eerste woensdag: koffie-ochtend met een thema (Wat hebben we bij de koffie?)
De derde woensdag: koffie/thee en gezellig samenzijn

‘Wat hebben we bij de koffie?’

‘Wat hebben we bij de koffie?’ is een onderdeel van Commissie Ontmoeting en Inspiratie "Oude IJssel Regio".
Het is een ontmoetingsochtend waarbij een kopje koffie of thee niet alleen vergezeld gaat van wat lekkers, maar ook van een kort programma. Dat kan een gastspreker zijn, maar ook iets met film of muziek.
Deze koffie-ochtenden vinden plaats op de eerste woensdag van de maanden oktober t/m december en februari t/m mei in de Kerkcafé van de Martinikerk.
U bent van harte welkom! Voor de bijeenkomsten is geen opgave nodig.

Data: 6 oktober; 3 november; 1 december
Nadere informatie over wie er door het seizoen heen te gast zijn volgt nog.

Info: Wim Gilsing, e-mail: wgilsing@telfort.nl

Koffiedrinken met elkaar

Elke 3e woensdag van de maand organiseert de diaconie een koffieochtend voor wie maar wil, en doet dit al járen lang. Ontmoeting met elkaar is het hart hiervan. Het werkt in de praktijk ook zo dat mensen meeleven met elkaars wel en wee en elkaar daarin ook wel buiten de ochtend om opzoeken.

Aanmelden: Is niet nodig, kom gewoon lekker langs!
Kosten: Men kan een vrije gift in de pot doen.
Waar: Van mei t/m september in het Kerkcafé in de Martinikerk van 10.00 - 11.30 uur.
Info: bij Fokje Westra, tel. 0313-471319, e-mail: f.westra2@kpnplanet.nl.

In de maanden oktober t/m april wordt er bij iemand thuis koffie gedronken.