Koffie-ochtenden in de Martinikerk

De eerste woensdag: koffie-ochtend met een thema
De derde woensdag: koffie/thee en gezellig samenzijn

‘Wat hebben we bij de koffie?’

‘Wat hebben we bij de koffie?’ is een ontmoetingsochtend waarbij een kopje koffie of thee niet alleen vergezeld gaat van wat lekkers, maar ook van een kort programma. Dat kan een gastspreker zijn, maar ook iets met film of muziek. Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar, rond de klok van 11.30 uur is het afgelopen.
U bent van harte welkom!

Laat u verrassen en verwennen op de eerste woensdag van de maanden:
oktober, november, december, (januari niet) februari, maart, april en mei.

5 december 2018 - 'Effen Uutbloazen'

De Doesburgse Midwinterhoornblazers komen langs, vertellen ons van alles over deze bijzondere traditie en,- wat zal dat klinken in de Martinikerk!

Hartelijk welkom!

Info: ds. Chris Kors; e-mail: chris.kors@gmail.com, tel. 0313-844539
en Ans Woudenberg: e-mail: rienans.woudenberg@zonnet.nl, tel. 0313-484533

Heeft u vervoer nodig? Of hebt u een vraag over deze ochtenden? Laat het ons weten!

Koffiedrinken met elkaar

Elke 3e woensdag van de maand organiseert onze diaconie een koffieochtend voor wie maar wil, en zij doet dit al járen lang. Ontmoeting met elkaar is het hart hiervan. Het werkt in de praktijk ook zo dat mensen meeleven met elkaars wel en wee en elkaar daarin ook wel buiten de ochtend om opzoeken.
Aanmelden? Is niet nodig, kom gewoon lekker langs!
Waar? In de Koffie- Thee- en Aandachtschenkerij van de Martinikerk van 10.00 - 11.30 uur.
Kosten? Men kan een vrije gift in de pot doen.