Koffie-ochtenden in de Martinikerk

De eerste woensdag: koffie-ochtend met een thema (Wat hebben we bij de koffie?)
De derde woensdag: koffie/thee en gezellig samenzijn

‘Wat hebben we bij de koffie?’

‘Wat hebben we bij de koffie?’ is een ontmoetingsochtend waarbij een kopje koffie of thee niet alleen vergezeld gaat van wat lekkers, maar ook van een kort programma. Dat kan een gastspreker zijn, maar ook iets met film of muziek.

Laat u verrassen en verwennen op de eerste woensdag van de maanden:
5 februari, 4 maart, 1 april en 6 mei.

Tijd: 10.00 – 11.30 uur
Plaats: de Koffie- Thee- en Aandachtschenkerij van de Martinikerk.
Kosten: men kan een vrije gift in de pot doen.
Info: Ans Woudenberg tel. 0313-484533, e-mail: woudenberg.rienans@gmail, Chris Kors tel. 0313-844539, e-mail:chris.kors@gmail.com.

U bent van harte welkom! Heeft u vervoer nodig? Of hebt u een vraag over deze ochtenden? Laat het ons weten!

5 februari 2020 - "Koffie met een Chinees tintje"
Jan Baggerman en Gerda Drenth trakteren ons op een Chinees sprookje, dat omlijst wordt met fluitspel op de shakuhachi.

_________________________________________________________________________________________

Koffiedrinken met elkaar

Elke 3e woensdag van de maand organiseert de diaconie een koffieochtend voor wie maar wil, en zij doet dit al járen lang. Ontmoeting met elkaar is het hart hiervan. Het werkt in de praktijk ook zo dat mensen meeleven met elkaars wel en wee en elkaar daarin ook wel buiten de ochtend om opzoeken.

Aanmelden? Is niet nodig, kom gewoon lekker langs!
Kosten? Men kan een vrije gift in de pot doen.
Waar? In de Martinikerk van 10.00 - 11.30 uur.
In de maanden oktober t/m april wordt er bij iemand thuis koffie gedronken.
Info bij Fokje Westra, tel. 0313-471319, e-mail: f.westra2@kpnplanet.nl.