GEZOCHT!

Gezocht......mensen die schik hebben in het maken van liturgische (bloem)schikkingen.

Gezocht......mensen die willen helpen het licht te ontsteken in het Coventrygebed voor Vrede & Verzoening in de wereld.

Er gebeuren in onze kerk veel mooie dingen waar we echt trots op mogen zijn. Maar het staat of valt met mensen die zich daarvoor ook daadwerkelijk willen inzetten. Als niemand z’n hand opsteekt raken we veel moois kwijt.

De liturgische (bloem)schikkingen zijn daar een voorbeeld van. De groep mensen die dit jarenlang heeft gedaan, is gestopt. Waarom? Geen aanwas.

Ook het Coventrygebed, dat er zó toe doet bij alles wat er op ons afkomt en waarin het hart van ons geloven klopt, staat of valt met mensen die mee willen draaien in de voorbereidingen. Zowel in Doesburg als Angerlo is het Coventrygebed een broos initiatief.

Daarom benutten we deze adventstijd voor onze gemeente ook als campagnetijd. En hopen we dat er mensen opstaan die hun tijd en energie willen inzetten voor een stukje van ons mooie 'Kerkzijn'!