Vier je verjaardag in de kerk

U bent jarig geweest en daarom nodigen wij u van harte uit voor ‘Vier je verjaardag in de kerk!’

Zo luidde de uitnodiging voor dit nieuwe initiatief, waarover we u al eerder geïnformeerd hebben in Maanlicht en Lichtpunt.
Hiermee zetten we onze jarigen van 80 jaar en ouder graag feestelijk in het zonnetje.

De jarigen hoeven daar niets anders voor te doen dan te laten weten dat ze komen. En bovendien kunnen ze ook nog eens iemand meenemen. En mocht het vervoer een probleem zijn, geen nood, want ze kunnen opgehaald worden en na afloop weer keurig thuis gebracht.

Ons Vier-je-verjaardag-in-de-kerk-team vindt het leuk om de jarige Jobjes en Jakobaatjes te onthalen op een feestelijke middag met een aangeklede koffie & thee en een hapje & drankje. Kortom, een gezellige en smakelijke ontmoetingsmiddag met elkaar.

En wat was die eerste keer een feestje! Alle gasten werden welkom geheten en warm onthaald, dit keer in een feestelijk versierde Wehmerhof. De zitjes waren gezellig aangekleed, de koffie en thee stond klaar en er was genoeg keus in taart en lekkers, met dank aan de baksters! En natuurlijk zongen we met z’n allen uit volle borst “Lang zullen ze leven...” Na deze ronde werd er geproost met elkaar en kwamen er smaakvolle hapjes op tafel. Leuk om te zien dat mensen elkaar opzochten en met elkaar in gesprek gingen. “Dit is nog leuker dan een boeket” zei iemand. En er werden bij vertrek hier en daar zelfs adressen en telefoonnummers uitgewisseld met de opmerking “ik bel je voor een afspraak, hoor, en dan kom ik bij je langs”.

Allemaal nogmaals bedankt dat u dit feestje met ons hebt willen vieren en voor de uitgesproken waardering. Het smaakt naar meer! En iedereen die dit leest, nog geen 80 jaar of ouder is en denkt “daar wil ik ook wel aan meehelpen”, laat dit dan aan ons weten. We kunnen jouw/uw hulp goed gebruiken om er ook de volgende keer weer een feestje van te maken.

En die eerstvolgende keer zal zijn op woensdag 8 januari 2020 van 14.30 –16.30 uur. Waar dit feestje wordt gehouden, laten we nog weten. Een uitnodigende groet namens Diaconaat en Pastoraat en graag tot ziens!!

Rimke Kingma