Vier je verjaardag in de kerk

'"Vier je verjaardag in de kerk" is een gezamenlijke aktiviteit van het Diaconaat en het Pastoraat.

Aanvullende info gerelateerd aan coronatijd volgt.

U bent jarig geweest en daarom nodigen wij u van harte uit voor ‘Vier je verjaardag in de kerk!’ Zo luidde de uitnodiging voor dit nieuwe initiatief, waarover we u al eerder geïnformeerd hebben in Maanlicht en Lichtpunt. Hiermee zetten we onze jarigen van 80 jaar en ouder graag feestelijk in het zonnetje.

De jarigen hoeven daar niets anders voor te doen dan te laten weten dat ze komen. En bovendien kunnen ze ook nog eens iemand meenemen. En mocht het vervoer een probleem zijn, geen nood, want ze kunnen opgehaald worden en na afloop weer keurig thuis gebracht. Ons Vier-je-verjaardag-in-de-kerk-team vindt het leuk om de jarige Jobjes en Jacobaatjes te onthalen op een feestelijke middag met een aangeklede koffie & thee en een hapje & drankje. Kortom, een gezellige en smakelijke ontmoetingsmiddag met elkaar.

Vanwege Corona waren we helaas genoodzaakt enkele samenkomsten af te gelasten, maar in 2021 hopen we hiermee weer van start te gaan. Wat in het vat zit .....

De datum vindt u dan in de verjaardagskaart en anders wordt u hierover op een andere manier benaderd.

De feestjes vieren we in de regel op woensdagmiddag van 14.30 tot16.30 uur in de Wrehmerhof in Angerlo of in de "'Koffie- Thee- en Aandachtschenkerij van de Martinikerk in Doesburg.

Wat betreft vervoer: Op onze kosten mag u de Plusbus hierover benaderen en reserveren. En lukt het niet vervoer te regelen dan komen we u met alle liefde ophalen. Laat dat geen belemmering zijn!

Info: Jannie Boesveld: tel. 0313-475693, e-mail jannieboesband@gmail.com, Monique Boogman: tel. 06-25157025, e-mail moniqueboogman@outlook.com

Rimke Kingma