Erediensten in Galluskerk

Vanuit de kerkenraad werd de wens geuit om de Angerlose gemeenteleden de gelegenheid te bieden om de eredienst in de Galluskerk mee te beleven.

We gaan nu proberen om op zondag 27 september de Galluskerk voor u en andere gemeenteleden te openen, zodat de eredienst vanuit de Martinikerk meebeleefd kan worden in de Galluskerk. De beeldverbinding hebben we getest en dat is gelukt.

De Galluskerk biedt plaats aan zo'n 30 gemeenteleden en op deze manier kunnen we in ieder geval een klein beetje tegemoetkomen aan een uitgesproken wens van enkele Angerlose gemeenteleden.

De dienst begint dan om 11.00 uur met een kopje koffie en start om 11.15 uur met uitzenden. Dit kan helaas niet eerder, omdat de dienst in Doesburg eerst afgelopen moet zijn, voordat hij vertoond kan worden in de Galluskerk. Maar door dat tijdstip laat u zich vast niet verleiden om niet te komen. Deze kans grijpt u na zoveel maanden natuurlijk met beide handen aan.

De kerkenraad hoopt dat veel Angerloƫrs hier gevolg aan geven en ondergetekende wenst u alvast een bijzonder genoeglijk samenzijn toe en een goede dienst. Mocht dit allemaal naar wens verlopen, dan zullen we proberen dit initiatief te continueren.

Met vriendelijke groet,

Ernst Boesveld