Expositie in de Martinikerk

Tijdens de openstelling van de Martinikerk is in de Annakapel een expositie ingericht.

EdiArt by Editha de Vos - Schilderijen

Kunst met passie, kleur en vaart

Direct vanuit mijn gevoel en hart gaat de verf op het doek en onstaat de creatie; vrij en onbegrenst! *Editha*

Ik schilder voornamelijk figuratief, maar ook het abstracte werk schuw ik niet. Door bijzonder kleurgebruik valt mijn werk op. De inspiratie vind ik werkelijk in alles om mij heen, zeg maar: 'Het leven zelf'.

Mijn werken zijn kleurrijk, zonnig en stralen vrolijkheid uit. Ik schilder heerlijk vrij alsof het schilderen buiten mij zelf om gaat, dat ik er als het ware geen deel van uit maak. Het werk ontstaat zonder vooropgezet plan. In al mijn werk komt deze krachtige expressie tot uiting. Je herkent mijn werk aan de eigen stijl. Het is mijn handtekening geworden.

Achter ieder schilderij schuilt een verhaal. Tijdens het schilderen onstaat een band en komt het verhaal naar voren, alsof het werk in het lege doek aanwezig is en alleen nog ontdekt moet worden.

Wilt u misschien iets meer weten over een bepaald werk of heeft u andere vragen? Ik vertel het u graag! Uiteraard bent van harte welkom in mijn huisatelier in Doesburg. Bel dan even van tevoren voor een afspraak, tel. 06 2183 0130. Bekijk ook de website: www.ediart.nl.